Dennis Schouten met grof geweld overvallen door 4 mannen

0

In de Youtube-serie Roddelpraat zegt Dennis Schouten te zijn overvallen ongeveer 3 maanden geleden door vier mannen midden in de nacht, de voormalig powned presentator was er erg van geschrokken en zegt dat ze hem iets wouden aandoen als het moest.

Dennis zegt dat hij in die nacht een berichtje kreeg van een oude vriendin van hem, daarin vroeg zij of ze even langs mocht komen en Dennis vond dat geen probleem. Totdat de oude vriendin voor de deur stond en Dennis niet wist wat hij zag.

De oude vriendin stond namelijk niet alleen voor de deur maar samen met andere vier mannen. Vervolgens wou Dennis snel de deur dichtgooien maar er ‘’werd een enorme trap op de voordeur gegeven en het meisje rende daarna snel weg’’. ‘’Een enorme steen die door de voorruit werd gegooid vloog langs mij af gevolgd met 2 klappen, terwijl ik helemaal onder het glas zat’’.

Echter had Dennis geluk dat zijn vader thuis was, de vader hoorde dat er iets loos was en kwam vervolgens snel naar beneden om te kijken wat er aan de hand was. De vier overvallers dachten dat Dennis alleen thuis was en schrokken daarom toen ze de vader naar beneden zagen komen, uiteindelijk kwam de politie en werd er aangifte gedaan tegen de mannen.

Weken na het incident had Dennis weer contact met de oude vriendin die vervolgens uitlegde dat de vier mannen wisten dat zij Dennis kent en daarom haar onder dwang van een vuurwapen naar Dennis moest leiden. Dit omdat de mannen hem wel iets aan wouden doen en waarschijnlijk ook zelfs geneigd waren hem te vermoorden.

De vier overvallers zijn inmiddels voor de rechter gekomen, twee van de vier mannen werden vrijgesproken en de andere twee hebben een taakstraf gekregen.

Bronnen:
https://www.shownieuws.nl/entertainment/dennis-schouten-met-geweld-overvallen
https://www.nu.nl/achterklap/6126709/dennis-schouten-zegt-te-zijn-overvallen-door-vier-mannen-twee-zijn-bestraft.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *