Vandaag waren de mensen erg verdrietig, er stond vanochtend overal op social medias: BIGIDAGOE OVERLEDEN (doodgeschoten). mensen geloofde het eerst niet. Bigidagoe is namelijk vaker omcirkelt met gevaarlijke situaties. Toch was het echt zo, de 26 jarige Danzel Silos ook wel bekend als Bigidagoe is zondagnacht neergeschoten en kort daarna overleden.

Ondanks Danzel’s criminele omgeving was het voor vele mensen toch een verrassing. Danzel raakte in 2020 ook al eens gewond bij een schietpartij, ook is Danzel meerdere keren gearresteerd en kreeg in december 2023 een strafeising van vier jaar (betrokkenheid met ontvoering) Bigidagoe is een ‘’gangster rapper’’ en is lid van een groep genaamd Zone6 uit Holendrecht (Amsterdam) (met onder andere rapper JoeyAK). Danzel was zaterdagavond bij een partycentrum in Amsterdam. Toen hij naar de parkeerplaats ging om naar weg te gaan was het al heet. Er waren leden van een andere groep en het zat tussen de twee partijen al een tijdje niet lekker. Een discussie transformeerde in een vechtpartij en dat is uiteindelijk de aanleiding geweest van de schietpartij.

Danzel’s moeder plaatste nog dit op social media:

‘’Met heel veel pijn wil ik mededelen dat mijn jongste zoon Bigidagoe Grootfaam vanmorgen overleden is..’’

Ook plaatste ze nog:

‘Mijn grootste angst is werkelijkheid geworden.. mijn lieverd die altijd voor mijn klaar stond.. mijn beertje waar ik lekker mee kon knuffelen is er niet meer.. R.i.p mijn mooie zoon.. mijn hart doet vreselijk veel pijn…mama’

R.I.P Bigidagoe, mogen je nabestaanden veel sterkte krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *