‘Deze tickets waren een rip uit mijn lijf’

0

In deze rubriek interviewen wij scholieren van het ROC Tilburg om te vragen wat voor hen het beste album allertijden is. Voor deze rubriek sprak ik Silvain Constantin van de opleiding e-commerce.

Wat is je favoriete album ooit?

‘Voor mij is Dawn FM van The Weeknd mijn meest favoriete album ooit. Hij heeft een paar maanden geleden weer een album uitgebracht nadat hij een lange tijd niks heeft uitgebracht. Het album is ook echt heel goed want hij is zelf op nummer 1 in de billboard streams gekomen. Ik vind de nummers op dit album ook de beste liedjes die hij ooit heeft uitgebracht. Ik hoorde van een vriend van mij dat The Weeknd een nieuw album had uitgebracht dus ik ging hem daarom luisteren.

Wat is je favoriete nummer van het album?

Mijn favoriete nummer van het album is Out of Time. Ik vind de melodie wel leuk. Verder heb ik niet echt een hele bijzondere reden waarom ik dit nummer het leukste vind. Ik weet ook eigenlijk niet zo goed waarom ik het zo’n goed album vind. Het heeft gewoon iets leuks maar ik kan het niet zo goed beschrijven. Ook vind ik Sacrifice en Is There Someone Else? Ook hele goede nummers. Dat zijn eigenlijk mijn drie favoriete nummers van het Album.

Luister je vaker naar muziek in deze genre?

Verder luister ik niet heel veel naar dit genre. Eigenlijk luister ik alleen maar naar dit album.

Eerst vond ik het album niet zo goed maar naar een paar keer luisteren begon ik hem steeds leuker te vinden.

Zou je deze artiest ook een keer live willen zien?

Jazeker ik ga in augustus naar een concert van The Weeknd in Praag. Daar heb ik heel veel zin in. De tickets waren een rib uit mijn lijf maar je moet er maar wat voor over hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *