Mia en Dion op weg naar het songfestival

0

Door Bart Nagel

Met het Eurovisie songfestival bijna om het hoekje, is recent het Nederlandse nummer bekendgemaakt. Het heet ‘’Burning Daylight’’ van Dion Cooper (28) en Mia Nicolai (26). Het is een nummer dat gaat over vallen en opstaan, en als het aan Dion Cooper ligt gaan ze voor de eerste plek. 

Voormalig songfestivalwinnaar Duncan Laurence, zijn Amerikaanse verloofde en schrijfpartner Jordan Garfield en Mia Nicolai hebben het nummer in 2021 tot leven gewekt. Nadat ze doorhadden dat het nummer beter was in duet-vorm is Dion Cooper erbij betrokken. Met zijn vieren hebben ze de rest van de tekst afgemaakt. 

De oranje strijders die voor ons gaan zingen zijn ongelofelijk blij met deze kans en zien het als een kans om gezien te worden. Mia en Dion maakten voor het eerst kennis in juli 2021 toen Dion erbij werd gehaald voor het idee van een duet, de twee muzikanten kunnen het gelijk goed met elkaar vinden. 

Dus zet het in je agenda, we gaan ze zien op 9 mei in de eerste halve finale. Vier dagen later zal de finale zijn, op 13 mei. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *