6 tips om jouw Valentijnsdag nog snel te redden

0

In 2021 gaat Valentijnsdag helaas ook een stuk anders, maar dat wil natuurlijk niks zeggen voor onze liefdes! Voor alles is er altijd een betere oplossing beschikbaar! De beste herinneringen, maak je op speciale momenten.  Is Valentijn ook voor jou sneller gekomen dan verwacht, lees dan zeker de 6 tips door. 

Tip 1
Pak pot, pen en papier erbij en knip het papier in stukjes, vervolgens schrijf je hier allerlei lieve dingen op, zoals: herinneringen, toekoms plannen die je samen hebt, redenen waarom je verliefd bent etc. Stop deze papiertjes in de pot. Doe een lintje om de pot en klaar.  

Tip 2
Haal in de ochtend het volgende: een bos bloemen, chocolade, croissant. Maak thuis een ontbijt klaar en dek de tafel. Haal 1 roos uit je bloemen en leg deze op het bord van je Valentijn. Vergeet de sinaasappelsap en thee niet. 

Tip 3
Vergeet niet om complimenten te geven de hele dag: hoe goed haar haren zitten vandaag, hoeveel je houdt van hem. Geef extra knuffels en kusjes.

Tip 4
Zet kalmerende, romantische muziek op de achtergrond voor de hele dag.  Het geeft een heerlijke relax sfeer en zorgt voor kalmte waardoor de dag soepeler zal gaan 

Tip 5
Kook in de avond samen eten samen. Door samen tijd door te brengen zorg je ervoor dat er een gezellige sfeer blijft en kun je lekker bijpraten. Gouden tip: vergeet niet kaarsen op tafel te zetten, met twee rozen. Dit zorgt voor een warme omgeving waardoor een aantrekkelijkere avond op je te wachten staat. 

Tip 6
Fix de sfeer met kaarsjes (let op waar je het plaatst), gooi wat rozenbladeren op de grond en tafel. Vervolgens zet je een romantische Netflixfilm aan! 

Fijne Valentijn! 

Geschreven door: Rana Altintas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *