Column: Geen cent te makken, maar wel toegang tot alle films en series

0

Afbeelding van Click on πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ, consider β˜• Thank you! πŸ€— via Pixabay

Geschreven door Sam Bressers.
Ik was laatst lekker een serie aan het kijken op Netflix, doen we allemaal weleens, maar ik realiseerde me iets. Waarom zijn er eigenlijk zoveel verschillende streaming services voor films en series? Waarom betaal ik niet gewoon voor 1 abonnement in de plaats van 5?

Zo goed als iedereen in Nederland heeft wel een streamingservice, ikzelf ook. Ik vind het zelf ook al wel te duur worden maar ik wil wel toegang hebben tot mijn favoriete films en series en als ik alleen Netflix heb dan kan ik geen Star Wars of Marvel films kijken en soms als ik me echt wild voel wil ik National Geogaphic kijken. Maar voor deze toegang moet ik al 2 verschillende abonnementen hebben wat al veel kost maar ik wil nog meer films en series er staan er al veel op Netflix zelf maar niet alles dus ik koop ook nog een Amazon Prime abonnement om mijn film en series horizon te verbreden. Nou dit samen kost al ongeveer €23,97 per maand, dat is best wat in mijn mening maar dan heb je wel een ruimaanbod van films en series.

Oeps, daar is mijn moeder die Star Wars niet zo leuk vindt

Maar waarom dan zo veel verschillende abonnementen, ik zou kunnen verminderen, dat klopt. Maar wat als alles gewoon op 1 service stond? Dan hoefde ik niet eerst een aflevering van Superstore te kijken om daarna Netflix af te sluiten omdat ik nu toch wel zin had in een Star Wars film maar oeps, daar is mijn moeder die Star Wars niet zo leuk vindt dus ik sluit Disney+ weer af want ze wil liever Harry Potter kijken op Amazon Prime.

Dit zou even duren om de hele tijd te wisselen en die tijd zou -in mijn mening-ontweken kunnen worden. Dus ik zou zeggen dat de streaming services hun handen bij elkaar moeten leggen en samen één grote streaming service maken waar je allesop kan kijken van National Geographic naar mijn favoriete romcom. Maar toch verlang ik naar de tijd waar alles gewoon te zien was op een paar zenders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *