“Ik wil dan wel graag weten wat ze gaan zeggen”

0

Deze week interviewen we Iona (17) van de opleiding Content Creator over horoscoop, astrologie en wat zij hier allemaal van vindt.

Wat is je sterrenbeeld?

Ik ben een Boogschieter, dus ik ben tussen 22 november en 21 december jarig.

We hebben even samen je horoscoop van de afgelopen week gelezen, hebben ze je week een beetje goed voorspeld?

Nou er stond dat mijn week een beetje verwarrend van start zou gaan, dat hebben ze misschien wel een beetje correct. Maar wat er staat dat er dit weekend gaat gebeuren, dat zullen we nog wel zien, he!

Ben je in je dagelijks leven bezig met horoscoop en astrologie?

Nou ik zou niet zeggen dat ik er echt mee bezig ben, maar ik weet wel wat het is. Mijn oma heeft ook vaak tijdschriften thuis liggen en ik kijk dan soms wel een beetje naar het horoscoop deel van die tijdschriften.

Geloof je in astrologie?

Het is dus niet dat ik perse elke week mijn horoscoop bekijk maar iets dat ik wel vind is het geloof dat je sterrenbeeld soms bepaalde eigenschappen van iemands karakter kan beïnvloeden. Dat als iemand bijvoorbeeld een bepaalde opmerking maakt, dat je terug zegt van ‘dat is ook echt typisch iets dat alleen een Schorpioen zou zeggen!’.

En als je filmpjes over astrologie tegenkomt op social media, kijk je daar dan ook naar?

Ja! Vind dat soort filmpjes stiekem best interessant en vind het dan ook wel leuk om te weten wat ze gaan zeggen over mijn sterrenbeeld en vind het dan grappig om te bedenken of het dan allemaal wel een beetje klopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *