Geschreven door Noa Kwinten.

Al zit het weer nog niet echt mee toch zie je dat er weer lichtere kleuren in de winkel komen te hangen en de dikke truien langzaam verdwijnen. Tijd voor de nieuwe lentecollectie dus! Jij wilt natuurlijk als eerste gezien worden in de nieuwste trends.  

  1. Bovenaan aan dit lijstje hoort zonder twijfel de low-rise minirok. De naam zegt het eigenlijk al mini mini wordt op de catwalk erg letterlijk genomen. Vooral de ontwerpster van het merk Prada: Miuccia Prada scoorde punten met hun ontwerpen van minirok op de catwalk. Ondanks dat trends vanuit de catwalk vaak nog wat ‘genormaliseerd’ worden is dit zeker iets dat in het straatbeeld teruggezien gaat worden.  

2.  niet te vergeten komend seizoen is de oversized leren blazer. In tegendeel tot de minirok kan deze trend ook nu al in het najaar al gedragen worden, en dit wordt ook zeker al gedaan de oversized leren jas is al bij verschillende celebraties gespot.   

  1. Niet alleen de rokjes zijn kort deze zomer ook de korte topjes en shirts zijn weer helemaal in de mode. Een aantal jaar geleden werd deze trend al ingezet door Jacquemus en tegenwoordig zijn ze bij geen enkele modeshow meer weg te denken.  
  1. Buiten de gewone kleding komen er natuurlijk ook nieuwe trends onder de badmode. Wat hier vooral opviel was dat de badkleding ontworpen is om ook te combineren in een outfit, het wordt meer alledaags gemaakt.  

Kleuren van deze zomer 

Je kunt wel alle trends volgen maar je outfit is niet compleet zonder de juiste kleuren. Daarom heb ik voor jullie hier onder nog even de belangrijkste kleuren van de zomer/lente 2022 hier onder neergezet.  

Heel veel succes en plezier met het samenstellen van de nieuwe outfits voor komend seizoen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *