Geloof mij wat ik zeg, bezorgen Bij Popi Pizza en bij Tammy is altijd anders. Het is leuk en er is altijd een feestje in de keuken. De collega’s zijn hartstikke aardig en er wordt regelmatig eten getrakteerd op de werkvloer. Dit is mijn verslag over mijn werkervaring bij Popi en Tammy’s keuken.

Pizzabezorger

Wij als pizzabezorgers hebben een belangrijke taak, Wanneer de pizza uit de oven komt moet deze zo snel mogelijk bij de bestemming aankomen.  De klant is dan gelukkig en heel soms wanneer ze in een gulle bui zijn krijg jij misschien een handje fooi. Altijd fijn, extra zakgeld.

Altijd anders

Waarom vind ik bezorgen leuker dan vakkenvullen? Het is altijd afwisselend. Andere klanten en andere klusjes. Naast dat ik bezorg help ik ook in de keuken. Zo help ik bij pizza bakken en het maken van Indische gerechten in de keuken. Je hebt alle kans om jezelf te ontwikkelen.

Avond klok

Bijbaantjes zijn nu niet mogelijk door de avondklok. Behalve die van ons! Wij mogen nog de straat op na 21:00.  Fijn om nog geld te kunnen verdienen in deze tijden. Natuurlijk zijn er wel regels, zoals; een eigen verklaring en die van de werkgever. Dus op gemak fietsen en muziek luisteren? Ik vind het goed.

Geschreven door Scott Hofman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *