Sony Linkbuds zijn betaalbaar en innovatief

0

Geschreven door Sam Bressers.

Sony heeft nieuwe draadloze oortjes uitgebracht die er voor zorgen dat je altijd muziek kan luisteren en ze zijn redelijk betaalbaar.

Afgelopen maand is Sony gekomen met nieuwe draadloze oortjes, maar er ze zijn niet net zoals andere oortjes deze hebben een gat in het oortje. En nee je mist dus geen onderdeel, de oortjes zijn zo gemaakt dat je gemakkelijk naar muziek of je favoriete podcast kan luisteren terwijl je ook nog al het geluid om je heen kan luisteren. En ze kosten €180!

De oortjes zijn klein zodat ze licht zijn en makkelijk meegenomen kunnen worden. Dat ze klein zijn betekent niet dat ze weinig eraan hebben zitten! Met deze oortjes kun je ruisvrij luisteren naar muziek of naar telefoongesprekken.

De oortjes hebben ook Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) dit betekent dat de muziek die je hoort net zo klinkt als het origineel.De oortjes hebben ook ‘tikgebied’ dit betekent dat om ze aan te zetten je maar 2 of 3 keer hoeft te tikken op een van je oren!

De oortjes hebben ook aanpasbare volumeregeling, dit is een slimme functie. Deze functie past de volume automatisch aan als je in een bepaalde omgeving bent.

Als laatste hebben de oortjes ook nog een Speak-to-Chat functie, deze functie kun je aanzetten en als je dat doet dan wordt je muziek automatisch stil gezet als je in gesprek gaat. Wat handig is als je misschien je handen vol hebt of iemand onderweg tegenkomt en niet je oortjes uit wilt doen. En als je gesprek is afgelopen dan gaat je muziek weer gewoon aan.

Deze oortjes hebben nog veel meer functies en bijzonderheden zoals dat de oortjes zijn gemaakt van gerecycled plastic maar ook zijn ze waterbestendig. Dit en meer vind je allemaal op de website van Sony.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *