Nadat TwitchCon geannuleerd werd in 2020 door het coronavirus, kan het nu uiteindelijk weer door. Twitch is een grote livestreamplatform met miljoenen dagelijkse kijkers. Op Twitch kan je bijna alles vinden dat te maken heeft met games, en daarbij ook duizenden creators.

In Juli 2022 kunnen Twitch kijkers een kijkje nemen bij een grote Twitch evenement TwitchCon, dit is een evenement om de community en streamers dichter bij elkaar te zetten. Je kan daar allerlei geverifieerde streamers vinden en ook Twitch ambassadeurs. Je kan dan met hun wat praten en kennis maken. Daarbij heb je de kans om esporters, voice acteurs en bekende streamers te ontmoeten. Voor de volledige lijst met personen die er komen, kan je ze vinden op de “Who’s coming” pagina.

Je kan ook een workshop gaan bekijken waarbij grote content creators je uitleggen wat je kan doen om je kanaal te laten groeien, hoe sponsoraanboden werken en ook hoe je een gamepc kan bouwen. Dit komt omdat grote bedrijven hun merk dan kunnen laten promoten. Zoals Logitech, NZXT en Origin PC.

Er gebeurt nog een andere TwitchCon in San Diego, America. Die is ook een veel groter evenement met meer bekende Amerikaanse streamers. Dit event gebeurt in October en verdere informatie is nog onbekend. De kaartjes kun je pas kopen in de zomer.

Kaartjes kan je aanschaffen op Amsterdam 2022 | TwitchCon.

De kaartjes kosten € 65,- voor maar een dag die je kan kiezen of het zaterdag en € 108,- voor twee dagen vanaf zaterdag en zondag. Twitchcon vindt plaats in Amsterdam voor 3 dagen vanaf 15 Juli tot 17 Juli.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *