De night University opent voor jong en oud de deuren, een echte must see

0

Foto van: Tilburg University

Het jaarlijkse wetenschapsfestival van Tilburg University kan eindelijk weer! Op 19 mei kun jij je de hele avond vermaken met silent disco’s, workshops, rondleidingen en debatten. Dit is de kans om iets nieuws te leren en te proeven van het bruisende Tilburgse studentenleven.

Van jong tot oud

Het evenement begint om 18 uur en duurt tot zeker midden in de nacht. Wanneer je de campus oploopt zijn er gelijk een aantal etenskraampjes open die jou tot diep in  avond kunnen helpen.

In het begin van de avond zijn meerdere workshops die gericht zijn op de wat jongere bezoeker. Denk aan een workshop artificial intelligence, zoektocht naar jouw talent, superdiversiteit en kunnen robots de wereld beter maken? Vanaf 19 uur beginnen er een hoop spellen en gezellige activiteiten, daarnaast begint rond deze tijd beginnen de workshops en talks voor volwassene.

Genoeg geleerd

Zit jouw hoofd bomvol van alle informatie? Tijd voor ontspanning en ook dat kun je bij de night University. Je kunt levend gazenbord spelen, zitten bij het kampvuur, 30 seconds spelen, karaoke zingen en tot diep in de nacht feesten in een silent disco.

Kom jij ook?

Op 19 mei ben van harte welkom op de campus van Tilburg University. De intree is zelfs helemaal gratis!

Voor meer informatie ga naar: https://www.tilburguniversity.edu/nl/campus/studium-generale/portfolio/night-university

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *