Gezocht! Heeft u informatie over deze misdrijven in Tilburg?

0

Bureau Brabant is een regionaal opsporingsprogramma van de eenheden Oost-Brabant en Zeeland West Brabant. Zij hebben uw hulp nodig bij het oplossen van een aantal onopgeloste misdrijven. De volgende uitzending zal zijn op 8 maart en zal worden uitgezonden op Omroep Brabant. Dit zijn de misdrijven waar ze het tijdens de uitzending over zullen hebben. 

Fietsendiefstal
Op maandag 21 september werden in een tijd van ongeveer een uur, drie fietsen gestolen. De fietsen stonden in de fietsenstalling van een bedrijf aan de Letostraat in Tilburg. Een van de fietsen is een racefiets en de andere fietsen zijn e-bikes. Het is nog steeds een raadsel hoe de man de fietsen heeft meegekregen. 

Woningoverval
Op 17 december vorig jaar is in Tilburg een 72-jarige vrouw thuis overvallen. Ze was alleen thuis, totdat er twee mannen haar huis wisten binnen te komen. Vervolgens is ze neergeslagen met een pistool. De twee mannen hebben gezocht naar geld, maar konden niks vinden. Uiteindelijk zijn ze vertrokken met een telefoon en een portemonnee. 

Pinfraude
Op 21 november werd s ’avonds uit een studentenkamer een pinpas gestolen. Later die ochtend is er gepind met deze pas bij een supermarkt aan het Moorplein in Tilburg. De beelden waarop de verdachten te zien zijn, zullen tijdens de uitzending op maandag worden getoond. 

Heeft u nog tips over deze misdrijven? Contacteer dan de politie , zodat deze zaken kunnen worden opgelost. 

Geschreven door Luuk van Dongen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *