Tribute Around Town, de grootste odes op 1 avond in het centrum van Tilburg

0

Op 25 en 26 mei om 20.00 uur begint Tribute Around Town weer in Tilburg. In dit evenement met gratis toegang spelen tributebands en tributeacts. Zij zijn gespecialiseerd om muziek te spelen van andere en bekendere mensen. De muziek die ze gaan spelen zijn dan ook van de grootste artiesten en bands uit de muziek geschiedenis.

Feestende mensen in een kroeg om Tribute Around Town weer te geven

Foto: Maurício Mascaro

Tributes

De uitgekozen artiesten en bands waar een tributeact van word gehouden zijn een aantal van de bekendste muzikanten die er zijn. Deze lijst bevat onder andere: Coldplay, The Rolling Stones, The Beatles, Ed Sheeran, Micheal Jackson en nog veel meer.

Verschillende locaties

Tribute Around Town is in verschillende kroegen en cafés in Tilburg, op iedere locatie word andere live muziek gespeeld. Zo begin je om 20:00 uur in Wapen van Tilburg met Coldplay, en ga je om bijvoorbeeld 20:40 uur naar de Harmonie voor The Beatles. Aan het einde kun je af ronden in Vrienden van Tilburg om 23:10 uur met André Hazes.

Er zijn nog veel meer tributeacts op een avond die je allemaal zou kunnen gaan luisteren. Voor alle informatie kun je naar het blokkenschema op de website.  

Lees meer over de actualiteiten: https://hetnieuwslokaal.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *