Nog niks te doen op Hemelvaartsdag? Kom lekker bier proeven op het Brabants Bierfestival in Oirschot!

0
Foto van Pexels.com

Het festival werd de afgelopen 2 jaar afgelast door de coronapandemie. Dit jaar mag het weer: op donderdag 26 mei, vindt de 9e editie van het Brabants Bierfestival plaats. Het festival bestaat al sinds 2012 en is elke jaar wel een succes.

Brouwerij Vandeoirsprong, gelegen in het Brabantse Oirschot, organiseert al jaren het festival. Het festival is voor bierliefhebbers van binnen én buiten de regio. Het biedt de kans om het beste Brabantse bier te komen proeven. Welke brouwerijen dit jaar meedoen, moet de organisatie nog bekend maken. Het festival zorgt ook voor de noodzakelijke snacks en andere eetmogelijkheden.

Het festival is open tussen 13.00 en 20.00. Bij drukte sluiten de poorten eerder en worden er mondjesmaat bezoekers toegelaten. Kom dus op tijd!

Entreekaartjes zijn via de website van Vandeoirsprong te kopen voor €10 per stuk. Wel leuk om te weten: het entreekaartje is inclusief een festivalglas en 2 munten! Het is ook mogelijk om nog aan de deur kaartjes te kopen voor het evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *