Van Black Friday tot kerst: je beleeft het in Breda

0

Wil jij weten wat er plaatsvindt in Breda? Lees dan snel verder, want hierin staan de meest recente gebeurtenissen van Breda!

Centraal Station

Het trappenhuis aan de Belcrumzijde station Breda wordt afgesloten vanwege te veel overlast. Veel bewoners klaagden over de constante herrie en daardoor worden er nu hekken geplaatst om zo de geluidsoverlast te voorkomen. In overleg met de gemeente Breda en gebruikers kan het trappenhuis alleen nog toegankelijk worden voor bewoners. Daarnaast gaan er ook werkzaamheden plaatsvinden aan de loopbrug en de lift.

Black Friday

Aanstaande vrijdag is het weer Black Friday en veel bedrijven zetten hun etalages weer op en versieren hun winkels, maar Dille & Kamille sluit juist hun deuren. De winkel is gevestigd op de markt van Breda en willen niet meedoen met deze feestdag, omdat ze het verspilling vinden. Op die manier willen ze extra aandacht besteden aan de natuur. Om nog meer impact te maken, roept Dille & Kamille andere bedrijven op om hetzelfde te doen. Ook de webwinkel sluit op Black Friday.

Kerst

Het is weer bijna Kerst en dat betekent dat de lichtjes weer in de straten komen te hangen. Ook in Breda hangt er weer veel verlichting. Op de markt zijn alle bomen omringd met licht en hebben veel cafés hun kerstversiering al buiten staan. Ook bij de tuincentrums stroomt het van de klanten. In de Parel van het Zuiden komt er een schaatsbaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *