3 E-sports toernooien in Nederland waar je aan mee kan doen tijdens carnaval 

0

Door Hilal Akdemir
Het is bijna zo ver carnaval is om de hoek, daarvoor hebben we een lijst voor jullie samengesteld met 3 verschillenden E-Sports toernooien waar jij aan mee kan doen tijdens de carnavalsvakantie. 

Rainbow Six Siege: 

Begin je carnaval met een toernooitje Rainbow Six Siege. Je speelt in een team van 5 spelers tegen een ander team van 5, dus verzamel als je vrienden voor een gezellig toernooitje Rainbow Six Siege. Het toernooi zal plaats vinden online en is toegankelijk voor Playstation en Xbox-spelers. Het toernooi zal plaatsvinden op verschillende data: 20, 23 en 27 februari om 19:00 (let op: 27 februari is alleen voor PlayStation-spelers toegankelijk). 

Call of Duty Modern Warfare 2 

Iedereen is wel bekend met de gameseries Call of Duty, een van de bekende titels is Modern warfare 2. Heb je toch geen team kunnen vinden voor Rainbow Six Siege kan je een toernooitje 2 tegen 2 search and destroy spelen. Dit toernooi zal plaatsvinden online en is crossplay dus alle platformen kunnen hieraan deelnemen. Begin toernooi op 21 februari om 19:30. 

Rocket League 

Ben je toch niet van die firstperson-shooter games en hou je meer van auto’s en voetbal dan kan je ook een potje Rocket league samen met een andere vriend mee spelen. Samen neem je het op tegen twee andere spelers. Dit toernooi is ook crossplay dus alle platformen kunnen meedoen met dit Toernooi. Toernooi begint 21 februari om 19:30. 

Zou je graag meer informatie willen over alle aankomende toernooien hier in Nederland https://esportsnederland.nl/tournaments heeft namelijk alle informatie wat je nodig hebt om te beginnen. Veel win plezier! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *