Door Iona Appels

Als klein kind zat ik vroeger altijd te kijken naar Barbie en welk personage ze nu weer speelde. Als ik nu een nieuwere Barbie film kijk dan gaat het altijd over Barbie en welk avontuur ze nu weer meemaakt . De films blijven leuk daar gaat het niet mis het is gewoon zo dat de films van vroeger beter waren en je had altijd van die leuke bloopers op het einde van de film en dat heb je nu ook niet meer. Als iemand die opgegroeid is met de oudere Barbie films vind ik het jammer dat ze het hebben veranderd. 

Het was een heel uniek concept dat de film ging over Barbie die een rol speelt in de film bijvoorbeeld: Barbie in De Notenkraker. Die Barbie film gaat over Clara die word gespeelt door Barbie. Nu gaan de Barbie films gewoon over Barbie en haar avonturen zelf zoals Barbie en het geheimen team. De Barbie films van vroeger waren meer fantasie en minder realiteit. De generatie van nu is magie loos. Barbie heeft veel rollen gespeeld, maar nog niet genoeg bij de volgende film moeten ze weer het oude concept gebruiken.  

Waar is de magie heen. De nieuwe films gooit de fantasie weg van de nieuwe generatie. In het kort vind ik dat het oude unieke concept terug moet komen en dezelfde soort genre en stijl animatie moet terugkomen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *