FunX boycot Lil Kleine na het incident met zijn vriendin.

0

Er zal geen muziek meer van Lil Kleine op FunX worden gedraaid. Het publieke radiostation heeft dit besloten omdat de artiest in uiteenlopende berichten van wordt beschuldigd zijn vriendin Jaimie Vaes mishandeld te hebben.

Het is verder niet duidelijk of de boycot tijdelijk is of dat de radiozender Lil kleine voor altijd een ban geeft. Volgens een woordvoerder van de NPO zullen verschillende radiozenders zich uiten over de zaak van Lil Kleine en Jaimie.

Lil Kleine werd vaak gedraaid op FunX dus dit is best een grote stap. Radiozender FunX richt zicht vooral op jongeren tussen de 15 en 35 jaar oud, er word veel hiphop/rap gedraaid op de zender.

Lil Kleine (Jorik Scholten) werd afgelopen zondag na een ruzie met zijn vriendin in een hotelkamer op Ibiza door de Spaanse politie gearresteerd en een dag later aan een rechter voorgeleid. Nadat de artiest voor de rechtbank verscheen mocht hij het land verlaten en terug naar huis keren.

Volgens verschillende bronnen zou Jaimie letsel hebben opgelopen tijdens de felle ruzie tussen de twee, maar het stel liet woensdag samen weten dat de geruchten niet kloppen zonder te zeggen welke specifieke geruchten.

‘’We zijn erg geschokt door alle media aandacht met betrekking tot onze relatie. De geruchten die rondgaan over dit incident zijn absoluut niet waar. We hebben samen onze hoogtepunten, maar helaas ook zeker onze dieptepunten. Omdat wij in de spotlight staan worden deze al snel onder een vergrootglas gelegd’’, zeggen de twee in een gezamenlijke verklaring.

Ookal zijn de verhalen volgens het stel niet waar, wil Lil Kleine toch wel zijn excuses aanbieden ‘’voor alle commotie’’. Hij ziet in dat bepaalde dingen anders moeten en wil hier graag zijn verantwoordelijkheid voor nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *