Na 2 afgelaste edities is Crisis Cross eindelijk weer terug!

0

Ronkende motoren en muziek, perfecte combinatie toch? Dan heb ik goed nieuws: Crisis Cross is weer terug! Nadat het festival 2 keer werd afgelast zal het cross festival weer terug zijn en deze keer in Drenthe. Het vind plaats in het weekend van 20 t/m 22 mei 2022. Hieronder vind je meer informatie over het festival.

Drie dagen lang genieten van motoren en muziek

Elke dag van 20:00 tot 1:00 live muziek en crossende motoren. Uitsluitend op zondag begint het festival om 15:00 en eindigt om 21:30. Het festival word verzorgd door exclusieve dj’s en artiesten zoals onder andere: Dj Grandezza, Outsiders, Jelmex, The Euro’s en Zanger Kafke. De zaterdagavond word afgesloten met een knallende vuurwerkshow die duurt van 0:45 tot 1:00.

Geschikt voor jong en oud

Het Crisis Cross festival is toegestaan voor alle leeftijden. Op het festival word met elke leeftijd rekening gehouden zodat je het altijd naar je zin zult hebben. Onder andere staan er een kermis, foodtrucks en verschillende muziektentjes op het terrein.

Meer informatie over Crisis-Cross

De ticketverkoop is al begonnen dus weer er snel bij! De tickets zijn online te verkrijgen en kosten tussen de €22,- tot €62,-.

Voor verdere vragen of informatie ga je naar de website of neem contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *