Pas 21 jaar oud en nu al een Europa tour mogen doen

0

Ze is een van de bekendste Eurovision Songcontest artiesten van afgelopen jaar; Alessandra Mele heeft op dit moment een Europa tour, waarbij ze ook in de Melkweg in Amsterdam heeft gestaan afgelopen week. Wij waren erbij en zullen je alles vertellen over deze jonge artiest en haar concert.

Alessandra is pas 21 jaar oud en heeft vorig jaar, in 2023, meegedaan aan het Eurovisie Songfestival voor haar land geboorteland Noorwegen. Ze behaalde daar de 5e plaats met haar nummer Queen of Kings. Op dat moment was alleen dat nummer uit van haar en kondigde ze ook de Europa Tour aan. Toen de tour begon had ze pas 5 nummers op haar naam staan, maar vlak na het concert in Amsterdam is haar nieuwe EP: Best Year of my life uitgebracht. Daarop zijn nog twee extra nummers te vinden, naast de nummers die ze al had.

Het concert was in de kleine zaal van de Melkweg, waar 650 bezoekers in kunnen. Het was daardoor redelijk snel uitverkocht. Alessandra haar fans stonden al vroeg te wachten voor het gebouw van de Melkweg in Amsterdam. De eerste twee waren er al sinds 8:00 uur in de ochtend en zaten de hele dag te wachten in de kou en regen. Rond 16:00 uur waren er ongeveer vijftien fans en kwam Alessandra zelf even langs om met haar fans te praten en op de foto te gaan. Om 19:30 uur gingen de deuren open en om 20:30 uur kon het concert beginnen. Alessandra zong alle zeven nummers van haar EP: Best Year of my life en zong nog een aantal extra nummers die nog niet zijn uitgebracht. De jonge artiest was onder de indruk van het publiek; de fans zongen hard mee met alle nummers van haar EP en er werd hard gejuicht en geklapt voor haar. Ze sloot de avond af met haar bekendste nummer; Queen of Kings.

Wij vonden het een heel leuk concert. Tussen de nummers door praat ze met veel humor over haar nummers, maar ook over andere dingen, zoals haar in-ear die de hele tijd uitviel. De nummers zong ze heel mooi en zuiver. Kortom het was een geslaagde avond met mooie muziek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *