Ik heb een hekel aan mensen die tegen mij komen zeggen dat ik lang ben. Ik had het laatst bij carnaval ook zo veel mensen die dan naar mij toe gelopen komen, en dan staan ze voor me en zie ik gewoon al dat ze het willen zeggen. En dan komt het zinnetje ‘wow jij bent lang’ eruit.

Ik vraag me toch vaak af of die random mensen dus niet kunnen bedenken dat het echt wel meevalt hoe lang ik ben. En of ze dan ook niet kunnen bedenken van goh misschien ben ik niet de eerste die dit vraagt.

Ben ik dan echt zoveel langer? Het CBS vertelt dat de gemiddelde man 182,9 cm lang is. Dus ik ben van mening dat het echt wel meevalt want ik ben ongeveer 17 cm langer dan de gemiddelde Nederlander. En als je bedenkt dat de gemiddelde komkommer 20 cm is valt het eigenlijk wel mee want ik ben dus minder dan een komkommer langer dan de GEMIDDELDE mannelijke Nederlander. Bedenk dus eens als je in de supermarkt staat en je ziet een wat kleinere komkommer van goh eigenlijk valt het best mee hoe lang hij is.

Kortom denk goed na voor je zomaar naar iemand die iets langer is toeloopt, om dat persoon eens te vertellen dat hij of zij lang is want, JE BENT NIET DE EERSTE!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *