Nieuw FC Kip restaurant, wat kan je ervan verwachten?

0

Na het supergrote succes van De Dino Show en Bon Bini Holland is FC Kip een echt restaurant geworden. Je kan het restaurant op dit moment alleen vinden in Rotterdam. En het is niet bekend of er op dit moment plannen van uitbreiding zijn.  

Als je het restaurant binnenloopt zie je een trap naar beneden met daarnaast een glijbaan Je kan kiezen of je de glijbaan of de trap gebruikt naar beneden. Zodra je beneden aankomt kun je op een scherm eten bestellen zoals bij meerdere fastfood restaurants. De bediening is snel en het is een groot restaurant. 
 
Het restaurant is helemaal ingericht In de stijl van Bon Bini Holland. En De Dino Show. Met referenties. Naar de grappige sketches. De placemats waren. Gemaakt om budget te besparen. Het was letterlijk het logo van FC Kip geprint op A3 papier. In tegenstelling tot de serie en de film. Is de bediening bij dit restaurant wel goed. Dus maak je maar geen zorgen om acteurs die misschien een beetje grof zijn. 
 
In het menu is er ook oog voor detail Je kan bijvoorbeeld een je moeder bucket bestellen. Daarnast kan je de tjap chicken of FC likkie likkie bestellen. Naast dat het menu grappig is kan je ook nog eens chicken tenders, chicken wings , chicken nuggets, burgers, friet en ijs. 
 
Dus er is een goed decor en voor bijna iedereen wel wat te doen bij FC Kip. Als je vegetariër is er ook wel wat te eten maar niet veel dus ik raad dit niet aan. Maar voor de rest is dit een restaurant die je gezien moet hebben 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *