Je partner afkeuren op sterrenbeeld? 

0

In deze rubriek interviewen we studenten over hun wekelijkse horoscoop. Horoscopen krijgen steeds meer aandacht en zijn niet uit de magazines weg te slaan. Wat vinden onze studenten van dit veelbesproken onderwerp? Bart geeft zijn mening over sterrenbeelden, en dus ook specifiek zijn sterrenbeeld: leeuw.  

Waar staan sterrenbeelden voor? 

’Ik weet zeker niet waar alles voor staat’, vertelt Bart. Hij houdt zich niet zo bezig met astrologie. Hij gelooft er niet echt in. Tóch gelooft hij dat niet alles klinkklare onzin is. Sommige dingen die worden beweerd zoals bepaalde eigenschappen of persoonlijkheden, daar kan een kern van waarheid inzitten. De eigenschappen van Bart zijn sterrenbeeld leeuw zijn bijvoorbeeld enthousiast, leidend, krachtig en ook beschermend. Bart: ‘Ik heb wel eens onderzoek gedaan naar horoscopen, gewoon omdat ik dat leuk vond.’  

Relaties 

Bart houdt zich dus niet zo bezig met horoscopen, maar zijn mensen die astrologie erg serieus nemen. Dit kan ook invloed hebben op bepaalde relaties. Er zijn namelijk sterrenbeelden die met elkaar kunnen botsen, of waarvan de karaktereigenschappen niet overeenkomen. Bart zou zijn partner en/of vriendschappen niet afkeuren op sterrenbeeld. Zo een belangrijk ding is het voor hem niet.  

Sociale media 

Niet alleen kun je horoscopen vinden in magazines, ook worden er tegenwoordig veel filmpjes geplaatst over horoscopen op sociale media. Vooral op platformen zoals Instagram en TikTok komen deze voorbij. Elke week worden er weer nieuwe video’s geplaatst over je wekelijkse horoscoop. Als Bart horoscoop gerelateerde content op voorbij ziet komen, scrolt hij niet zomaar door. Bart: ‘Als het over mijn sterrenbeeld leeuw gaat dan voel ik me wel aangesproken en blijf ik kijken, anders niet.’ Duidelijk! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *