De meest bijzonder stemlocaties in Tilburg!

0

Geschreven door Mick Palapessy.

De afgelopen weken hebben partijen er alles aan gedaan om kiezers hun kant op te bewegen en nu begint het meest belangrijke, het stemmen. Maar weet jij wel of dat er dicht bij jou in de buurt een stemlokaal is en zijn er nog bijzondere locaties om jouw stem achter te laten?

binnen in poppodium 013

1. Poppodium 013

013 opent zijn deuren nu niet alleen voor artiesten en publiek, maar nu ook voor degene die zijn stem wilt laten horen. Vanuit de ingang van de main stage loop je via de rode loper helemaal naar het stemhokje zelf. Als je meer wilt zien dan alleen je stemformulier, dan is deze locatie daar perfect voor

2. Pathé Tilburg.

Pathé Tilburg

Voor de mensen die meer willen zien dan een formulier. Je kunt bij Pathé Tilburg ook jouw stem achterlaten en daarna om het te vieren gelijk naar de film gaan. Ja gaat dan naar binnen via de zij ingang van de Pathé en volgt dan de borden om daar ook jouw stem in te vullen.

3. Textielmuseum.

Ook bij het textielmuseum is ruimte gemaakt om te kunnen stemmen. Dus na jouw stem te hebben uitgebracht kun je jezelf verdiepen in verschillende tentoonstellingen, meedoen aan workshops en nog veel meer. Aan de rechterkant van alle gebouwen is het stemlokaal te vinden, en als je het niet vindt kun je het altijd vragen aan de receptioniste.

4. Mobiele stembussen.

Voor ouderen en mensen met een lichamelijke beperking hebben ze de mobiele stembussen waardoor ze dichter bij huis kunnen stemmen. Deze bussen zullen om de zoveel tijd van locatie veranderen.

Er zijn nog veel meer plaatsen waar je kan stemmen, maar die kunnen we natuurlijk niet allemaal hier neer zetten, daarom heeft de gemeente een kaart gemaakt waar je alle locaties kan zien en/of dat het daar druk is of niet. Deze kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *