Heb jij het weekend van 22 tot 24 maart niks te doen? Neem dat zeker even een kijkje bij een van de vele locaties bij het Tweedehands festival in Tilburg.

3 dagen lang kan je door heel Tilburg op verschillende locaties een kijkje nemen. In kringloop winkels maar ook op locaties waar je het niet zomaar verwacht. Niet alleen kleding is er te koop maar ook o.a. meubels. Als je geen nieuwe meubels wilt kopen kan je je eigen meubels ook laten restaureren! Voor de feestliefhebbers zijn er ook vintage feesten en ben je benieuwd hoe het achter de schermen gaat bij de vintage winkels kan je een dagje kijken naar de behind de scenes.

Het tweedehands festival word geregeld door een driekoppig kernteam. Er is een stichting met ANBI-status gevormd rond de organisatie. Vanuit deze kleine kern worden allerlei partners aangehaakt, die hun ondersteunen of activiteiten organiseren tijdens het festival. Ze hebben het doel om op lange termijn te blijven bestaan als festival. En gedurende het jaar verschillende kleine evenementen te organiseren. Voor als doel te laten zien wat allemaal mogelijk is met tweedehands. Dat duurzaam ook een leuke optie kan zijn.

Lijkt het jou leuk om 1 van deze dagen een kijkje te gaan nemen? Kijk dan zeker even op de site https://tweedehandshetfestival.nl/programma/ . Zo zie je meteen waar en wanneer, wat te doen is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *