Avatar: The Last Airbender review

0

Met 5 Annie awards, 9,3 sterren op IMDB en een fanbase die groot is, is Avatar: the Last Airbender nummer 7 bij de top tv series zegt IMDB. De cartoon die in 2005 is uitgebracht en in 2008 is gestopt wist van veel mensen hun harten te veroveren, zo erg zelfs dat er een live action film werd uitgebracht in 2010 maar deze werd helaas door fans niet goed ontvangen en heeft daarom ook maar 4 sterren op IMDB. Daarna kwam Nickelodeon in 2012 uit met de Legende van Korra, dit was een vervolg op de  originele serie. Deze werd wat beter door de fans ontvangen en heeft 8.3 sterren om IMDB. 

In 2018 kwam streaming platform Netflix met het plan om een nieuwe Avatar serie te maken, deze zou live action worden en fans waren blij met het nieuws. Helaas werd er in 2020 bekend gemaakt door de regisseurs dat het filmproces was stopgezet, dit kwam door de creatieve verschillen tussen de regisseurs. In februari 2021 werd er bekend gemaakt dat de show weer werd opgepakt door Albert Kim. En na zolang wachten is de real live remake van Avatar: the last air bender eindelijk hier en na het kijken van de eerste aflevering van de serie is hier mijn mening. 

De eerste aflevering was iets langer dan een uur en in dat uur is er heel veel verteld. Wat ik persoonlijk fijn vond was dat er in de nieuwe serie de eerste 20 minuten werden besteed aan hoe Aang 100 jaar lang vast zat in het ijs, bij de originele serie duurde het iets langer voordat we dat te horen kregen. 

De visuals zijn verbazingwekkend goed en dat had ik persoonlijk wel verwacht. De casting is een van de beste die ik in een lange tijd heb gezien, zo hebben ze mensen met een Aziatische achtergrond gecast wat heel passend is omdat de Avatar wereld heel erg is geïnspireerd door allerlei aziatische culturen uit Oost en Zuid-Azie. Ik ben persoonlijk een grote fan van de Avatar serie en ik zou zeggen dat het bijna net zo goed is als de originele cartoon dus ik zou zeggen dat als je van de originele serie houdt dat je deze serie echt moet kijken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *