Binnenkort : Studio 100 met “De 3 biggetjes” in Breda!

0

Van woensdag 1 Mei tot en met Vrijdag 3 Mei komen Hanne Verbruggen, Marthe de Pilecyn en Julia Boschman van K3 naar het Chassé Theater in Breda met de 3 biggetjes musical. Deze is hergeproduceerd na de versie uit 2003 en 2007. Ze zullen iedere dag meerdere shows gaan spelen!

Rolverdeling

De rollen van Knirri, Knarri en Knorri worden gespeeld door Hanne, Marthe en Julia. Hun moeder zal worden vertolkt door Nurilaila Karim die je kunt kennen van Tina de Musical.

De rol van pluisje zal worden vertolkt door Marie Verhulst.

Wuppert, Waldo en Willy worden vertolkt door Louis Thyssen, Michiel de Meyer en Gio Kemper, De rol van hun vader Baltimor door Peter Thyssen, die vroeger de rol van Wuppert heeft vertolkt. Het ensemble bestaat uit het bestaande K3 Ballet en is omgetoverd tot een waar dierenbos. 

Het verhaal

Het verhaal gaat over wolf Baltimor, die probeert de 3 biggetjes te pakken en hiervoor zijn zonen inzet, wie het lukt krijgt de wolvenhoorn! Lukt het Knirri, Knarri en Knorri om uit de handen van Baltimor te blijven? Maak je klaar voor een avontuur vol bekende liedjes zoals “verliefd” “Vandaag is het de dag” “Amor Amor” en uiteraard: “De 3 biggetjes”

Bovenstaand beelden van het slotnummer van de voorstelling.

Koop je kaartjes via: https://www.chasse.nl/nl/programma/6658/k3/de-3-biggetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *