Interview: De mening over de film Madame Web, positief en negatief

0

Pas op, dit interview bevat spoilers!

1: Waarom sprak de film je aan om hem te gaan kijken?

Roos:Ik wilde de film graag zien door de actrices die erin spelen en omdat de trailer er cool uitzag.

Femke: Ik wilde weten of de film echt zo slecht was als dat op het internet beschreven was, want ik vond de trailer er eigenlijk wel leuk uitzien dus wilde zelf gaan keuren.

2: Is de film echt zo slecht als dat die benoemt is?

Roos:Persoonlijk vind ik hem niet slecht.

Femke:Ja.

3: Waarom wel/niet?

Roos: Er kwam genoeg actie in voor en het was ook realistisch gemaakt voor zover dat kan in mijn ogen.

Femke:Het was in het begin heel erg onduidelijk en langdradig. Pas het laatste half uur van de film kwam eindelijk de echte actie die ze in de trailers al lieten zien.”

4: Welke scene is het meeste blijven hangen en waarom?

Roos: ”De scene waar de moeder bevalt is mij het meeste bijgebleven, voornamelijk doordat ze de baby wilde aanraken maar dit niet lukte doordat ze te zwak was en daarna stierf.”

Femke: ”Bij de laatste vechtscene dat ze zichzelf in 3e splitsen. Vond het er echt heel slecht uitzien en ook niemand had haar geholpen met het uitvinden van het gebruiken van die krachten. Beetje raar dat ze dan onder druk in een keer zo sterk is en alles weet te beheersen.”  

5: Aan het einde van de film is het duidelijk dat er nog wel een deel 2 gaat komen, zit je hier op te wachten of had het voor jou niet gehoeven?

Roos: ”Ja, ik ben super benieuwd naar deel 2! Het is na het zien van het einde ook logisch dat er nog een deel gaat aankomen.”

Femke: ”Ik ben op zich wel benieuwd hoe nu verder, want misschien komt er in de volgende film nu wel wat meer actie in omdat alle achtergrondverhalen van de personages nou verteld zijn.”

6: Welke scene was het slechts/beste in jouw ogen?

Roos: ”De scene waar de hoofdrol (Cassie) in het water valt door een auto ongeluk en dan een web met van alles ziet. Daar werd het even onduidelijk voor mij, maar uiteindelijk snapte ik het wel omdat al die dingen terug kwamen later in de film. Maar op dat moment kon ik er geen touw aan vastknopen.”

Femke: ”Het moment dat Cassie naar de plek ging waar die moeder is geweest voor die spin en de 3 meiden bij Ben bleven. Dat ging toch ook zo snel. Hoe kon zij in een jungle meteen precies dezelfde plek vinden? En ze werd ook volgens mij nog gezocht door de politie omdat in hun ogen zij 3 meiden had gekidnapt, volgens mij kan je dan niet zomaar op reis. Dit is dus 1 van de voorbeelden waarom de film ook zo ongeloofwaardig was.”

7: Wat vond je van de acteer skills, hebben ze de goede acteurs/actrices uitgekozen volgens jou?

Roos: ”Naar mijn mening hebben ze de juiste personen uitgekozen voor de rollen. De acteur en actrices konden hun rol goed vertolken en kwam geloofwaardig over.”

Femke: ”Ja en nee. De hoofdrol speelster en het meisje met de bril op kunnen veel beter acteren dan dit. Ze hadden beter iemand kunnen kiezen met iets minder bekendheid of iemand die nog beginnend is.”

8: Zou je de film aanraden en waarom?

Roos: ”Ik zou zeker de film aanraden, voornamelijk als je niet super fan bent van actie films maar het wel leuk vind als er beetje actie inkomt is dit de film. Ook omdat er in heel de film een spanning is blijf je geboeid om te kijken.”

Femke: ”Ik zou het niet goed aanraden, maar ik zou wel zeggen ga hem een keer kijken en kijk voor jezelf wat jij er van vind. Er zijn namelijk vast wel mensen die het wel een goede film vonden.”

9: Welk cijfer geef je de film?

Roos: ”Ik geef de film een 8.”

Femke: ”5”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *