ISZA : Veelbelovend met nieuwe muziek

0

ISZA met "De Heksenhamer"

Pas 23 jaar en al meegedaan aan Idols, de titelsong voor “verraderlijke liefde” geschreven, de cultuurprijs van Emmen gewonnen (2017) en het Drents-Nedersaksisch taalgebied mogen vertegenwoordigen op het Sunksfestival in Italië waar ze de publieksprijs in de macht sleepte.

Wie is Isa?

Met 260 luisteraars per maand op Spotify en een kleine fanbase is Isa Zwart, ook wel bekend als ISZA een veelbelovende opkomende artiest die zich vooral richt op het schrijven van nummers die rustig en gevoelig zijn maar tegelijkertijd ook heel energiek, een combinatie van Nederlandstalige-elektonische muziek met een scheutje pop of singer-songwriter invloeden, Isa schrijft veel gebaseerd op haar eigen leven, met haar eigen gevoelens, waardoor je je er als luisteraar snel in kan herkennen.

Meer dan alleen artiest

Naast de muziek die ze maakt vormt ze samen met Cle Delphi het theatercollectief: Collectief Teder, waarmee ze vorig jaar hun debuutvoorstelling “De Heksenhamer” hebben gespeeld. En tourt ze op dit moment met “De kant van Ada” door het land. Ze is dus ook actief op het gebied van muziektheater.

Nieuwe muziek

Vandaag is ISZA haar nieuwe nummer “Bevroren Stem” uitgekomen. Wij zijn fan!

Luister ISZA haar muziek hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *