Wil je de uitslag niet weten? Lees dan niet verder,

Afgelopen zaterdag was de onthulling van Wie is de Mol 2024 live te zien in het Vondelpark in Amsterdam. Alle 10 de kandidaten waren daar aanwezig: Babs, Jip, Justin, Jeroen, Tooske, Rian, Kees, Rosario, Fons en in het middelpunt de Mol, Anna. Hadden jullie het dit seizoen goed geraden?


6 januari was op NPO 1 de eerste aflevering te zien van Wie is de Mol. Dit jaar begon de zoektocht in Mexico. De 10 kandidaten begonnen als eerste met een individuele opdracht waar ze meteen de Mol hadden ontmoet zonder dat ze het door hadden. Sommige kandidaten hebben zelfs oog in oog gestaan met de Mol zonder dat ze het door hebben gehad. Ook hebben we in aflevering 5 kunnen genieten van een kleine samenwerking tussen oud-Mol Dennis Weening en de Mol van 2024 en zo nog veel meer.

Dit jaar hadden de kandidaten €8585 verdiend, wat een stuk minder is dan vorig jaar toen Jurre Geluk de Mol was in Zuid-Afrika. Vorig jaar stond de pot namelijk op €11.650. Dit jaar was Fons degene die de Mol ontmaskerd heeft en het geldbedrag won. Hij deelt het bedrag met zijn medefinalist Rosario en de rest doneert hij aan het goede doel: Free Press.

Landelijk stonden de verdenkingen voor 47% op Anna, 28% op Rosario en 26% op Fons. Tijdens de live uitzending vertelde Anna met tranen van opluchting dat ze de Mol was en verontschuldigde zich voor al het liegen aan al haar medekandidaten. Ze heeft er erg van genoten dat ze dit heeft mogen doen en is trots op haar daden. Alle molacties van Anna kan je nu terugkijken op:  Home – Wie is de Mol? (avrotros.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *