Rapper Boef gaat een bijzondere samenwerking aan met Johnny’s en O’tacos

0

Deze week maakte Johnny’s en O’Tacos bekend dat zij een hele bijzondere samenwerking zijn aangegaan met een van de bekendste rappers genaamd Boef. De samenwerking tussen Boef en Johnny’s en O’Tacos is van start gegaan met twee nieuwe met hulp van Boef bedachte producten: de Boef Burger en de Boef Taco.

‘Allereerst had rapper Boef op Instagram een kleine story geplaatst, die     leidde tot een zelfgemaakte Burger’. Heel veel mensen zagen de story van Boef en iedereen was er echter erg positief over. Het doel van elk bedrijf is eigenlijk er wel voor zorgen dat de klant tevreden is, en toen we de story van rapper Boef tegen kwamen konden we deze kans niet laten liggen

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we een samenwerking zijn aangegaan met Boef, een van de meeste prominente artiesten in Nederland. Het is geweldig om te weten dat Boef een grote liefhebber is van onze producten, wat de reden is waarom hij ervoor heeft gekozen om met ons samen te werken.

Naast de introductie van de nieuwe Boef Burger en Boef Taco, zullen we ook diverse andere nieuwe producten lanceren. Bovendien plannen we verschillende promotieacties, speciale content, weggeefacties en evenementen in geselecteerde vestigingen van Johnny’s en O’Tacos. Houd onze social media kanalen en die van Boef in de gaten voor onze laatste updates.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *