Textiel museum panorama deck. Waard of niet?

0

Bij het textiel museum in Tilburg kun je gratis naar het Panorama deck gaan. In maart 2024 kan je daar zien wat vierdejaars studenten van de design academy Eindhoven gemaakt hebben, met hulp van het textiel lab. Wij zijn erheen gegaan om te kijken of het het waard is om daar heen te gaan.

 

Het panorama deck is bovenaan in het Textielmuseum. Je kunt er met de trap of lift komen. Op het panorama deck staan verschillende stukken kunst die de studenten gemaakt hebben. Van een tas die is gemaakt van uitgevallen haar, tot een octopus in een bikini. Het was zeker een aparte ervaring. Verder heeft elk stuk kunst ook een kort verhaaltje met waarom het gemaakt is, wat zeker ook interessant is om te lezen.

Voor een plek waar je voor een totale prijs van helemaal niks heen kan gaan, is het zeker een plek waar ik je aanraad om heen te gaan. Je bent alleen wel snel uitgekeken, dus als je van plan bent om bijvoorbeeld een uur te reizen om alleen het panorama deck te zien, is het de reis niet echt waard. Voor mensen die in de buurt wonen is het zeker wel een interessante plek om een kort kijkje te nemen van een kwartiertje. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *