“Ik ben nu inmiddels 18 jaar, ik ben begonnen met social media toen ik 8 was. Inmiddels dus al 10 jaar actief bezig. Toen begon ik met het maken van YouTube video’s. Van daar uit ging ik verder naar Musically, zo heette dat toen der tijd, tegenwoordig heet dat tiktok. Ook op Instagram begon ik actief te worden. In 2016 heb ik een goed doel gedraaid voor Serious Requast en dat liep toen best wel lekker, en mocht toen voor 3FM op tv komen voor mijn YouTube kanaal. Vanaf toen ging alles wel beter lopen. Via alle andere kanalen ging dat vanzelf ook door over de jaren heen. 

Ik denk dat dat ook wel komt omdat mijn doelgroep met mij meegroeit, en alles herkenbaar wordt. Ik vind het allerleukste dat veel mensen het gevoel hebben alsof ze me echt kennen, kan ook negatief zijn. Maar ik heb het idee dat mijn kijkers zich fan goed en comfortabel voelen bij mij en iedereen hun verhaal kwijt kan, en ik kan helpen. Ik zie dat ik ze blij kan maken en dat vind ik heel bijzonder. Graag groei ik hier nog meer in verder, het is echt als een open dagboek voor mij en vind mega leuk! 

Wel ben ik heel erg gesteld op mijn privacy op het gebied van familie. Ik zou daarom nooit delen mocht er iets thuis aan de hand zijn, of in mijn liefdesleven. Vind het belangrijk om dat apart te houden, mijn familie heeft er niet voor gekozen zoals mij, om alles te delen en dat respecteer ik. Mijn omgeving is wel erg positief, dit is niet altijd geweest. Toen ik net begon kreeg ik vaak nare opmerkingen van bijvoorbeeld mensen op school. Gelukkig heb ik altijd wel sterk in mijn schoenen gestaan.

Het allerleukste dat ik tot nu toe heb bereikt, of ja dat vond ik vooral toen ik iets jonger was, is dat veel mensen mij gingen benaderen.  Steeds meer kreeg ik de vraag of ik modellen werk zou willen doen. Uiteindelijk ben ik samen met Vingino, naar Londen en Curaçao geweest om te schooten. Via social media ben ik ook aan veel acteer rollen gekomen en daar ben ik nog steeds super dankbaar voor.

Nu zit ik op de acteursopleiding en mijn vrienden daar zijn mega supportive en daar ben ik heel dankbaar voor. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *