Het merk Skims is in 2019 ontworpen door de succesvolle onderneemster Kim Kardashian. Met als doel om iedere vrouw een handje te helpen om zich zelfverzekerder te voelen met de juiste shapewear en loungewear. Sinds 25 februari t/m 24 maart is Skims exclusief te verkrijgen bij de Bijenkorf in Amsterdam en Rotterdam. Mijn moeder Nancy Jumelet heeft mogen meewerken aan dit grote project en ik heb haar een paar vragen hierover mogen stellen.
“Vanuit de inkoop waren wij al bezig met Skims vanaf mei 2023, in januari 2024 was het voor de winkel bekend dat ze zouden komen.
De opening was zondag 25 februari en in de weken ervoor zijn we druk bezig geweest met het verwerken van de goederen die binnen kwam en met werven van medewerkers om de shop te bezetten.
We zijn enorm tevreden over Skims, de verkoop gaat goed en het leuke is dat het in Nederland nergens te verkrijgen is alleen in de Bijenkorf in Amsterdam en Rotterdam. Doordat het verder nergens te verkrijgen is komen klanten overal vandaan om Skims te kopen en te bewonderen in de winkel.
In het weekend staan er zelfs rijen met klanten te wachten, ook kun je via de bijenkorf site reserveren voor een plekje zodat je niet in de rij hoeft te wachten. Dit was vanaf de eerste dag al volgepland voor de aankomende 2 weken.
Het trekt veel publiek en vooral jongeren die het zien op tik-tok maar ook de oudere generatie koopt vooral shapewear.
Shape wear staat bij ons ook op nummer 1 van het meest verkochte product. Naast shape wear zijn vooral de jurken en t-shirts met lange en korte mouwen erg populair.
Skims is gecreëerd met het doel om inclusieve en vormgevende mode te maken. Skims staat bekend om zijn basics, oftewel essentiële items die de basis vormen van een gelaagde outfit. En uiteraard speelt de naam Kim Kardahian hierin een belangrijke rol.
Wij zijn erg tevreden over Skims en zo ook onze klanten.
Hopelijk kunnen ze misschien wel langer in de winkel staan of komen ze nog een keer terug. :)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *