De 4 leukste zaken in de Emmapassage

0

Door Yoesef Farsi

De Emma passage is na een tijdje renovatie weer open voor het publiek. Met allerlei leuke eetzaken, kan je genieten van een diverse aanbod aan gerechten. Dit is een lijstje met de top 4 leukste zaakjes in de Emma passage.   

Ten eerste heb je de Coffee Company. Een knusse maar moderne café waar je lekkere zelfgemaakte koffie kan drinken, met bonen die verantwoord zijn gegroeid in Colombia. De interieur brengt een rustige en tijdloze sfeer in de zaak, mooi om rustig in te werken! 

Ten tweede heb je BAM!, een gezellige eethuis met een kleine assortiment aan gerechten en een warme sfeer. Met een kinderhoek is het ook ideaal om met je kinderen, broertjes of zusjes of neefjes of nichtjes hiernaartoe te gaan. Spontaan binnenlopen kan ook, dus ideaal voor elk acute trek! 

Ten derde heb je Anne&Max. Een mooie plek voor een high tea en planeetvriendelijke eten en drinken. Met producten op biologische basis, is het ideaal voor iedereen die zijn ecologische voetafdruk wilt verkleinen. 

Als laatst heb je Frites Affairs, de ideale plek om je te verliezen in heerlijke friet. Met een nieuwe aanpak op friet, kan je genieten van allerlei varianten op klassiekers. Met een klein maar rustiek interieur, is het een warme zaak om lekker te genieten van een frietje. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *