Zin in een bakkie koffie? Hier zijn de top 5 beste koffie tentjes van Tilburg.

0
  • Locals Tilburg.

Een klein café naast Happy Italy met een retro ingerichte stijl. Er hangt een relaxte sfeer en je wordt vriendelijk begroet bij binnenkomst. In het weekend is het vrij druk en zit de zaak snel vol en er worden geen reserveringen aangenomen, dus wil je hier in het weekend komen dan is het een kwestie van geluk. Iedere maand is er een ‘drink of the month’ en er zijn verschillende drankjes bedacht door de medewerkers. De menukaart veranderd iedere zomer en winterseizoen.

https://locals-tilburg.nl/

  • Buutvrij

Een café wat op de weg naar het station ligt nadat je klaar bent van een dagje shoppen. Ook in deze zaak hangt een retro sfeer, het is hier wel vrij druk tijdens de lunch waardoor het gevoel van een kalme koffiebar waar je rustig een koffie drinkt weg is. Het menu is uitgebreid groot, maar het zijn wel allemaal unieke gerechten en drankjes, dus de mensen die niet veel lusten komen hier niet ver.

https://buutvrijtilburg.nl/

  • Mr. Morris

Er is hier veel variatie aan sapjes, maar het bevat alleen de basics van koffie. Dit is dus een goede plek voor de niet koffiedrinkers die toch graag in een koffiebar willen zijn. Deze zaak heeft ook een retro vibe maar er komt weinig natuurlijk licht binnen waardoor het al snel wat donkerder is. Fijn voor mensen die veel last hebben van fel licht, minder fijn voor mensen die juist behoefte hebben aan licht. Je kan hier, naast een bakje koffie, veel andere producten kopen.

https://mr-morris.nl/

  • 30ML

De zaak ligt tegenover het welbekende Anvers. De zaak heeft, zoals alle andere cafés, een retro sfeer en het heeft ook een hint van moderne stijl. Er is hier heel veel variatie aan koffie en eten, maar er zijn weinig andere drankjes voor de niet koffie drinkers. Deze plek geeft meer een lunchtent sfeer, waar je lunch bestelt en daarna weer zo snel mogelijk weg moet, in plaats van een koffietent waar je rustig kan zitten en kan doen wat je wilt. Dit komt hoogstwaarschijnlijk deels door de ligging.

https://30ml.nl/menu/

  • Kattencafé De Spinnerij

Een uniek retrocafé waar katten rondlopen. Reservering is nodig om de katten tevreden te houden. Je kan hier dus niet even binnen komen en wat langer blijven aangezien je vast zit aan een bepaalde tijd. Het café zit een beetje verstopt in een straat waar niet veel mensen komen. Het menu is vrij uitgebreid en je kan daar ontbijten en lunchen. Een super leuke en rustgevende plek waar je kan kletsen en katten kan aaien.

https://www.kattencafedespinnerij.nl/index.php

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *