In deze rubriek interviewen we studenten op het ROC over hun toplijstjes. Deze week verteld Dean Sosrojoedo over zijn 5 beste voetbalspelers van altijd.

Wie zijn jouw top 5 voetballers van altijd?

Op nummer 5 staat voor mij Cristiano Ronaldo omdat die in deze periode een van de beste voetballers spelers is ter wereld, hij heeft heel veel assists, goals en veel ballon d’ors gewonnen.

Op nummer 4 staat voor mij Lionel Messi ook hetzelfde geldt, hij is de beste speler nu in deze periode. Hij heeft ook heel veel ballon d’ors gewonnen, hij heeft de meeste goals en meeste assists in een bepaalt aantal wedstrijden.

Op nummer 3 staat voor mij Johan Cruyff hij was vroeger ook een van de beste spelers van de wereld. Hij heeft gespeeld in het Nederlands elftal en heeft het daar heel goed gedaan, en hij heeft voor heel veel bekende clubs gespeeld.

Op nummer 2 staat Diego madonna, ook echt een voetballegende. Vroeger stond hij bekend om zijn goal met zijn hand, en heel veel mensen vonden hem vroeger ook goed.

Op nummer 1 staat Pele. Is wel heel ver terug, maar vroeger was hij wel ook echt de beste speler van de wereld. Hij is ook echt een legende.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *