Vier jij je Hemelvaartsdag Op de T festival  

0

Vier jij je Hemelvaartsdag Op de T festival  

Voor de tiende keer vindt het Op De T Festival plaats op het Wilhelminaveld in Bergen op Zoom. Op Hemelvaartsdag, donderdag 26 mei 2022. Op De T Festival is een festival voor jong en oud. Toegang kost je niks. Artiesten zoals Blaas of Gloryen Mindblow zijn te zien op het festival.  

Naast muziek biedt het festival nog veel meer. Er is een grote kinderhoek, silent disco en verschillende drank- en eetkraampjes. Het reguliere programma duurt tot 20.00 uur, daarna is de gratis afterparty in Gebouw-T. 

Artiesten 

Op het Wilhelminaveld in Bergen op Zoom treden diverse bands op, zoals: 666 The Nightmare, Tim Knol & The Bluegrass Boogiemen,De Baron,Squander Squad,Blaas of Gloryen Mindblow komen spelen op het festival.  

Vrijwilligers  

Door de gratis entree kan het OP De T festival niet zonder vrijwilligers.  Ze zijn daarom ook elk jaar op zoek naar mensen die achter de kassa, achter de bar of in de kinderhoek willen werken. Ook zoeken  ze mensen die willen helpen met de op- en afbouw. Ben jij geïnteresseerd om te komen werken ga dan naar de site https://opde-t.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *