De top 4 anime die in 2024 uitkomen

0

In 2024 zijn wederom heel wat anime aangekondigd waar de fans erg veel zin in hebben. Van alles dat eruit komt dit jaar hebben we er 4 uitgekozen waarvan wij vinden dat je ze moet kijken.

  1. Demon slayer: hashira training arc

Als eerste hebben we Demon Slayer: Hashira training arc. Verspreidt over de laatste week is er een film uitgekomen genaamd ‘’demon slayer: to the hashira trainig arc’’. Hij is in bijna elk land beschikbaar om te kijken. In Nederland is de film uitgekomen op 22 februari met nog een paar landen die moeten volgen waar het uiterlijk op 28 februari in de theaters is te kijken. In deze film zit de laatste aflevering van de swordsmith village arc en de eerste aflevering van de hashira training arc. In de film zijn de 2 afleveringen erg goed samengevoegd om 1 heel erg mooie film te creëren. De film is een voor proefje van wat we in het nieuwe seizoen kunnen verwachten wat, als we het patroon van de vorige seizoenen volgen, in april uit zal komen. Met hoe goed de laatste seizoenen waren raden we deze zeker aan om te kijken.

2. Blue lock: episode Nagi

De volgende anime in de lijst is een film die uit zal komen op 19 april in Japan. Internationale releases zijn nog niet bekend. Namelijk Blue Lock: episode Nagi. Nagi is 1 van de meest interessante karakters in de serie die uitkwam in oktober 2022. In deze spin-off film zullen we meer te weten komen over wat voor persoon Nagi is en hoe hij in het programma is gekomen. Hoewel er andere anime uit zijn gekomen en nog uit moeten komen die over het algemeen beter gevonden worden. Hebben we nog steeds hoge verwachtingen voor deze film aangezien het eerste seizoen behoorlijk succesvol was.

3. Oshi no ko season 2

Oshi no ko kan natuurlijk niet gemist worden. Het eerste seizoen was de meest populaire in 2023 met de opening ervan die vaker gestreamd werd dan bekende zangeressen als Taylor Swift. We hebben in november 2023 een teaser trailer gekregen van seizoen 2 die in 2024 uit zal komen. Een specifieke datum is nog niet bekend. Seizoen 2 zal verder gaan waar het eerste seizoen gestopt was. Bijna elke anime fan vond oshi no ko echt geweldig vorig jaar, en dat is niet overdreven. Het verhaal en de animaties waren beter dan zo veel anime die we gezien hebben. De makers van oshi no ko hebben de lat erg hoog gelegd voor het volgende seizoen en we zijn ervan overtuigd dat seizoen 2 heel erg goed zal zijn.

4. Mushoku tensei season 2 part 2

Seizoen 1 en seizoen 2 deel 1 van mushoku tensei: a jobless reincarnation waren, net als de andere anime die opgenoemd zijn, erg leuk om te kijken.  Deel 2 van het tweede seizoen zal 7 april uitkomen in japan. Internationale datums zijn nog niet bekend. Deel 1 was vorig jaar een van de beste anime die uitkwam en mogelijk zelfs de beste isekai anime die dat jaar uitgekomen was. Verder zal deel 2 mogelijk de beste arc van de hele serie bevatten, dus het zal zeker waard zijn om deze te kijken wanneer hij uitkomt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *