Ik ging laatst voor het eerst na een tijdje naar de McDonalds waar ik gegroet werd met nieuwe richtlijnen. Allereerst komen ze aan met van die plastic bekers. Maar dat is nog niet het ergste want de saus werd gewoon in zakjes gestopt. Zo van ‘‘Zoek het maar uit’’. 

Ik ben al heel mijn leven vaste klant bij de Mac. Ze kennen me daar inmiddels wel. Toen ik voor het eerst van die sauszakjes kreeg zei zelfs dat meisje dat daar werkte tegen mij ‘‘stom hè? Van die zakjes.’’ en het ergste is dat ze dat met een glimlach zei. Alsof ze het grappig vindt dat ik emotioneel geraakt word. Met een teleurgestelde blik op mijn gezicht ging ik voor het eerst de ervaring aan die ik liever nooit aan had willen gaan. Ik had er echt een zooi van gemaakt Je kent het vast wel, de hele tafel ligt onder de saus. En dan heb je eindelijk je saus op het dienblad liggen en dan smaakt het naar het papier.
 
En ik zal nog niet eens willen beginnen over die bekers. Ze kwamen aan met plastic bekers en ik dacht ‘‘Gadverdamme moet ik hier nu voortaan uit drinken’’.  En zogezegd zo gedaan. Maar op een dag ging ik mijn niet zo gebruikelijke bezoekje brengen aan de Mac. Daar kocht ik een klein drankje en er zat gewoon schimmel in de beker. Toen liep ik naar de kassa en liet het zien maar die luie pubers zeiden dat ik er maar omheen moest drinken. 
Kortom wil jij papier en schimmel in je bek? Ga dan naar de Mac! 

Geschreven door Martijn Gijselhart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *