“In de rij staan voor een concert is echt raar” 

0
Foto door Gela via Pexels

Geschreven door Neeltje van Rijswijk.

Des te ouder ik word, des te stommer ik in de rij staan voor een concert vind. Ik heb het ook wel veel gedaan toen ik jonger was, en het was echt vaak wel heel erg gezellig, leerde veel mensen kennen waarmee ik nu vaak leuke dingen doe, maar ik zou het niet snel meer herhalen.  

Het is nooit het goede weer om een volle dag in de rij te staan. Het is altijd te warm of te koud. Ik heb denk ik 3 keer in mijn leven gehad dat het goed te doen was om langer in de rij te zitten dan 3 uur. Je kunt ook nergens lekker zitten. Je zit altijd buiten op de grond dus je krijgt last van je rug en benen, en dan ben je eindelijk binnen, moet je alsnog 3 uur wachten voordat de act die je echt leuk vindt op komt. 

Ook mis je weer een hele dag. Je doet niet echt iets nuttigs. Je gaat niet in de rij je werk doen, je huiswerk maken of school volgen. Je zit er echt en je bent weg van alle verantwoordelijkheden. 

Ook als je heel de dag rondom mensen zit kun je geheid ruzie krijgen. Iedereen is chagrijnig omdat alles oncomfortabel is en je gaat je dan nu eenmaal irriteren aan mensen. 

En over het algemeen is de show net zo leuk achter in de zaal dan als op de eerste rij. Nee ik ben daar toch echt uitgegroeid. Ik kan die tijd veel nuttiger gebruiken. Ik ben dankbaar voor de mensen die ik in de rijen van concerten heb leren kennen, maar ik denk ook niet dat ik hun snel weer een hele dag in een rij ga vinden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *