The Beekeeper: een visueel aansprekende film

0

Deze actie thriller genaamd “The Beekeeper” met Jason Statham (bekend van Fast & Furious) is tot nu toe de meest succesvolle film van 2024. Het is een actie thriller dat gaat over een voormalige “Beekeeper” agent genaamd Adam Clay die op een rampage gaat, om wraak te nemen op een groep mensen die door een scam al het geld van zijn huiseigenares hebben afgepakt.

Ik vind het een leuke film, omdat ik vind dat het een prima verhaal heeft, en het is goed uitgewerkt is.

Het verhaal is tot halverwege de film nog best onduidelijk, maar het wordt uiteindelijk best netjes uitgelegd door gesprekken van personages in de film, of door het laten zien van onduidelijke dingen. Wat er wordt uitgelegd, is wat de Beekeepers nou eigenlijk zijn. De Beekeepers zijn een groep mensen die zonder regels en protocollen werken, in tegenstelling tot de FBI en de CIA, die wat wel moeten. Hierdoor zijn ze een stuk gevaarlijker.

Om in de stijl van bijen te blijven, hebben ze het logo geel gemaakt. In de film hebben ze veel gebruik gemaakt van gele lichten en tonen, wat ik erg mooi vind. Hierdoor is de film visueel heel anders dan andere films, en krijgt het een sfeer die uniek is aan deze film.

De actie scenes in de film waren erg goed. Het gebeurde niet vaak dat er zo veel jump cuts waren dat je niet meer weet wat je precies ziet, of wat er gebeurd. Dat gebeurd tegenwoordig te vaak in andere Hollywood films.

Je zou deze film moeten kijken als je van een klassieke actie films houdt. Het heeft ook een soort van origineel verhaal, wat de film interessant maakt, en de film is visueel ook goed uitgewerkt is.

Deze film draait sinds 11 januari in de bioscoop, en is nu nog te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *