Winnie the Pooh spin-off horror film de grote winnaar van de anti-Oscars

0

Winnie the Pooh: Blood and Honey is dit weekend bekroond tot de slechtste film van 2023. De film was volgens de recenten zo slecht dat de film in 5 categorieën de prijs heeft gewonnen voor het zijn van de slechtste.

Afgelopen Zaterdag waren de Golden Raspberry awards; de award uitreiking voor de slechtste films van het jaar. Deze award uitreiking is het tegenovergestelde van de Oscars en de prijs wordt daarom ook wel de anti-Oscar prijs genoemd. De Winnie the Pooh spin-off horror film won dit jaar in deze vijf categorieën; slechtste film, slechtste rip-off, slechtste regisseur, slechtste filmduo en het slechtste script. De film Winnie the Pooh: Blood and Honey is hierdoor ‘De grote winnaar’ van de anti-Oscars.

De film gaat over Winnie de Pooh en Knorretje die zijn veranderd in psychopathische moordenaars. De film kon gemaakt worden, doordat in 2021 de rechten van het boek publiek zijn geworden. Winnie the Pooh behoorde altijd tot de rechten van Disney, maar doordat de wet in Amerika ervoor zorgt dat het copyright recht na 95 jaar na de eerste publicatie vervalt, mag Winnie the Pooh nu dus overal op het publieke domein worden gebruikt. Dit gaf de makers van de film dus de kans om deze film te maken.

Volgens recenten is het een zeer slechte film; het lijkt goedkoop, het is een slecht verhaal en het is zeer slecht geacteerd. Kortom echt niet de moeite waard om de film te kijken. Maar omdat de film 50 keer zoveel opleverde als er van te voren was ingeschat, namelijk 5 miljoen dollar, hebben de makers besloten om een tweede deel uit te brengen. Deze zal eind deze maand uitgebracht worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *