Media en Technologie studenten kennen geen enkele actrices

0

Uit het onderzoek over films en series, bleek eruit dat studenten helemaal geen actrices kennen. Alleen acteurs. Maar dat was niet het enige wat er opviel. Studenten zijn ook ontzettend alleen.

Samen kwamen er 108 verschillende antwoorden op verschillende vragen die over films en series gingen. Zoals hoeveel studenten betalen per maand aan platformen, wat opviel, is dat meeste studenten een abonnement gebruiken van hun ouders. Wat ook ontzettend normaal is in deze tijd.  Steeds meer platformen die een abonnement hebben stellen een family mogelijkheid. Dat komt door profielen voor verschillende mensen in je huis. Platformen zoals Netflix en Disney+ of YouTube Premium hebben het. Wat ook opviel, is dat studenten geen vrouwelijke actrices kennen. Er kwam veel voor in de enquĂȘte dat ze er geen kennen of dat ze niet kunnen acteren. Behalve filmactrices kwamen er ook muzikanten en een pornoster voor. Als het gaat op mannen acteurs, was Dwayne Johnsson en Chris Pratt het meeste favoriete acteur.

Veel studenten vinden ook actie, comedy en avontuur het leukste. Het percentage daarvan was ontzettend hoog. Wat ze weinig kijken zijn musicals, family en romance films/series. Wat je wel kan verwachten van ICT-leerlingen. Ook was er een groot percentage of ze alleen of samen films en series aan het kijken zijn. Wat bleek uit dat veel studenten alleen naar films en series kijken. Dit zou kunnen liggen aan weinig sociale contacten of dat ze liever het alleen kijken. Meeste studenten kijken ook laat in de avond, dus dat zou ook een reden zijn waarom ze alleen ernaar kijken. Je kan vanaf nu ook Netflix streamen met je vrienden op Discord, als iedereen een actief Netflix account heeft, is dat nu ook mogelijk. Via watch together, kun je Netflix gaan streamen. Dit is een goed alternatief om toch met iemand te kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *