Gamen? Ga naar Gamebox Den Bosch

0

Door Rebecca de Vries

De Gamebox is nu al zo’n 2 jaar open in Den Bosch. Het bevindt zich centraal in de stad. Het heeft ondertussen nu meer dan 140 reviews met een gemiddelde van 4 sterren. De gamebox is doordeweeks open om 12 uur en het sluit om 10 uur s ’avonds. Genoeg tijd om even een kijkje te nemen! 


 

Er is een standaard prijskaartje. Je kan kiezen om je ‘playcard’ op te laden met 10, 20, 40 of 50 euro! Hoe groter het bedrag, des te meer je krijgt. Je kan gratis videogames spelen en een gratis drankje halen als je over de 20 euro gaat. Ook kan je kiezen om een bepaald bedrag te betalen voor 1 heel uur unlimited gamen. 

De gamebox is een redelijk kleine ruimte met veel verschillende arcade games. Van Pac Man tot basketbal tot Subwway Surf. Ook hebben ze een bar waar je veel verschillende keuzes hebt. Zodra je 20 euro hebt uitgegeven kan je een gratis ‘Frozen Fanta’ ophalen.  
 
Alles gaat via je playcard. Bij elke game scan jij je kaart en die haalt vanzelf het bedrag eraf. Ook bij de bar betaal je hiermee. Een gemiddelde game kost 1,20 wat goed is te betalen voor wat je krijgt. Je kan je hier gemakkelijk 2 uur vermaken als je een game liefhebber bent. 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *