Door Mika van Lieshout (foto’s: Kevin Haans)

In het hart van Tilburg is sinds kort de vernieuwde Emmapassage heropend. Het winkelcentrum dat zich bevindt tussen het Pieter Vreedeplein en de Heuvelstraat heeft een flinke renovatie ondergaan om een aantrekkelijkere en moderne winkelervaring te bieden aan de bezoekers. 

De Emmapassage heeft een complete make-over gekregen, waarbij de focus lag op het creëren van een open en licht gevulde ruimte. Het resultaat is een winkelomgeving met een modern design, heldere kleuren en veel lichtinval. De renovatie heeft geleid tot een aantrekkelijk winkelcentrum waar bezoekers kunnen genieten van een uitgebreid aanbod aan winkels. 

De vernieuwde Emmapassage biedt een breed aanbod aan winkels en horecagelegenheden, waaronder ketens zoals Skechers, Strada, Nix&Nix en Nelson.. Bezoekers kunnen hier terecht voor mode, schoenen, accessoires en meer. Naast de winkels is er ook ruimte gemaakt voor diverse eet- en drinkgelegenheden. Hier kunnen bezoekers genieten van een hapje en drankje in een ontspannen sfeer. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *