Toffe plekken in Tilburg om te bezoeken tijdens Valentijn 

0

Foto: PhotomixCompany/Pixabay

Geschreven door Julia van de Langenberg

Het is weer zover. Valentijnsdag staat om de hoek. Kom jij uit Tilburg en heb je geen idee wat je in de omgeving kunt doen tijdens Valentijn? Lees dan snel verder, want hierin staan de tofste plekken om te bezoeken voor een leuke date! 

De Nachtzuster
Tijdens een bezoekje bij de Nachtzuster kun je samen met je verloofde of date genieten van een grappige anekdote, verhaal of prachtig gedicht. Daarnaast wordt er een gerecht geserveerd, op de tekst van de spreker geïnspireerd. In deze prachtige en rustgevende ruimte straalt er een en al romantiek uit. De ticket kost 29,95 euro p.p. inclusief programma en vier gerechtjes. Geef van tevoren aan of je gaat voor een vlees of vegan gerecht.

Stadsbrouwerij 013
Ga gezellig met je geliefde uiteten. Restaurant Stadsbrouwerij 013 serveert een Valentijns menu waar de liefde vanaf spat. Het diner bestaat uit een luxe driegangenmenu inclusief amuse. Alles bij elkaar creëert voor een romantische sfeer. Het menu kost 42,50 euro, maar zorg er wel voor dat je vooraf reserveert. Naast Stadbrouwerij 013 zijn er ook andere restaurants met een Valentijns menu. Denk bijvoorbeeld aan Focus Foodbar, De Groene Chef, Zoete Moed en nog vele anderen.  

Hotel Van der Valk
Boek een geheel verzorgde hotelkamer in hotel Tilburg. Je kamer wordt voorzien van heerlijke champagne en je kunt genieten van een uitgebreid ontbijt. Ook kun je genieten van een driegangenmenu in het bijhorende restaurant van het hotel. Er is ook een zwembad beschikbaar. In dit hotel wordt er veel gedaan om een romantische sfeer te creëren

Nondeju
Valentijnsdag in Tilburg is niet alleen leuk voor stelletjes, maar ook voor vrijgezellen. NondeJeu opent de deuren om 19:00 speciaal voor singles. Iedereen krijgt een drankje en je hebt een halfuur de tijd om een praatje te maken met iemand die je nog niet kent. Na dat halfuur maak je een groepje van vier. In groepjes van vier probeer je doormiddel van verschillende spellen Prison Island te ontsnappen. De spellen duren zo’n één tot vijf minuten. Na afloop is er nog een borrel. De kaartjes kosten 35 euro per persoon. Tijdens je bezoek hoop je natuurlijk dat er met iemand die je hebt leren kennen een band is ontstaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *