Waarom was het zo druk bij de Media Markt tijdens Black Friday? Corona is het antwoord

0
Een tas met Black Friday erop

Het is weer zo ver, Black Friday komt er aan en dat betekent heel veel korting bij winkels. Het was dus ook druk zondag 21 november in Tilburg en vooral bij de Media Markt op het Pieter Vreedeplein, want de acties begonnen al op 18 november.

Black Friday weken, veel korting en dus veel shoppen. Honderden mensen komen er op af en ze gaan voornamelijk naar de Media Markt, want daar kun je al veel acties vinden een week voor de daadwerkelijke Black Friday op 25 november. En met Sinterklaas en Kerst om de hoek en Black Friday kortingen als hun begeleiding slaan honderden mensen massaal in op afgeprijsde producten.

Corona

Zelfs nu op 21 november is het al druk. ‘’Het is ook wel drukker als anderen jaren’’ Geeft een van de medewerkers aan. Andere jaren kwamen mensen al snel op de Black Friday acties af maar dit jaar zijn het er veel meer.

De medewerkers verdenken corona als de reden voor die stijging. ‘’Mensen zijn denk ik bang dat we misschien weer dichtgaan.’’ Zegt een kassière. 

In 2020 en 2021 moesten de niet essentiële winkels dicht vanwege corona en dus konden veel mensen niet fysiek gebruik maken van de deals.

Kortingen

Er zijn nu dus al veel kortingen op onder andere: tv’s, speakers en koelkasten. Mensen gaan hier massaal op af en dat kun je merken. Waar je ook maar kijkt zie je iemand lopen met een apparaat in hun handen, een kortingslabel aan de doos en een uiteindelijke lege portemonnee.

Meer nieuws? kijk op: https://hetnieuwslokaal.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *