Dit zijn de 4 nieuwste woningbouwprojecten in Tilburg

0

In Tilburg is er de afgelopen jaren hard geïnvesteerd in nieuwe wooncomplexen in het hart van Tilburg. De skyline van Tilburg wordt langzaam aan helemaal veranderd en dat is heel makkelijk te zien. Ook dit jaar weer is er hard gewerkt aan nieuwe woonplaatsen in het centrum, dit zijn de 5 meest opvallende bouwwerken van het afgelopen jaar

1.De Weverij Tilburg

De Weverij is een appartementencomplex in het hart van de bruisende stad Tilburg. Het zijn 170 nieuwbouwcomplexen die zijn verdeeld over 2 gebouwen.

2.De Bankier

Een ander nieuw appartementencomplex in de stad van Tilburg is de Bankier. Met de bankier heeft Tilburg het volgende gebouw wat de lucht in gaat, en wat ook heel erg opvalt in de skyline van Tilburg. In dit 76 meter hoge gebouw zitten 50 luxe koopappartementen.

3.High Lane

Gelegen vlak naast het spoorpark wordt er hard gewerkt aan het volgende torenhoge appartementencomplex die maar liefst goed is voor 152 nieuwe sociale huurwoningen.

4.De Brabander

Dit enorm opvallende gebouw valt meteen te zien als je de trein uitstapt want het ligt recht naast het station van Tilburg.  Het gebouw ligt in de Spoorzone en is goed voor maar liefst 162 nieuwe appartementen.

Er zijn voor de rest nog talloze nieuwbouwprojecten en verbouwingen door heel Tilburg heen, voor die informatie check de site van de gemeente Tilburg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *